Dogecoin (DOGE) срещу Shiba Inu (SHIB)

Меметата може и да са шеги, но оценката на индустрията на меме монетите от $2.3 милиарда през 2020 г. означава, че тези шеги може да се превърнат в бизнес.

Както Shiba Inu, така и Doge са поскъпнали с над 20% през последния месец, следвайки тенденцията на ръст от на Биткойн за същия период. И така, в коя меме монета може да обмислите да инвестирате? И има ли трети вариант, който би могъл да надмине и двата?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.



В тази статия ще разгледаме хайпът около Doge и Shiba Inu и ще разкрием интригуващ нов проект за максимална печалба.

Dogecoin – оригиналната меме монета

Ако знаете нещо за меме монетите, ще знаете, че Doge се смята за флагманската меме монета. Но дали оригиналът винаги е най-добрият? От една страна, тъй като е най-известната монета, тя има най-голям шанс да си възвърне сърцата и умовете на хората, обичащи мемета. А и през последните 30 дни се е повишила малко повече от Shiba Inu.

От друга страна, развитието и иновациите на Doge са в застой. Има и фундаментални проблеми с токеномиката на Doge, като например безкрайното предлагане. Защо това е проблем? Защото това означава, че подобно на фиата, тя е изначално инфлационна – нещо, с което криптовалутите са създадени да се борят.

Shiba Inu

Когато Shiba Inu стартира за първи път, тя изглеждаше малко повече от опит да се копира славата на Doge. Но с течение на времето се оказа, че това не може да бъде по-далеч от истината. Shiba Inu разработи собствен блокчейн и екосистема от монети – $BONE, $TREAT, $LEASH, въведе механизми за изгаряне, направи игра и др. Последната вълнуваща новина е пускането на техния онлайн бюлетин.

А има и още – блокчейнът Shibarium е пламнал от активност, с нов значим етап: 3 милиона транзакции и 1 милион блока, както и исторически максимум от 1.2 милиона адреса на портфейли.

Но какво да кажем за третия бичи вариант?

И така, мнозина стигат до заключението, че Shiba |nu може да е най-добрият вариант. Но понякога трябва да се запитате дали задавате правилния въпрос. Има ли вариант три? Според някой анализатори може и да има. Понякога меме монетите може да са печеливши. Особено ако сте от първите, които научават за най-новото меме. И точно тук се появява вариант три.

Наскоро се появи нов проект, наречен Meme Moguls. Това е предстояща децентрализирана борса за меме монети “Play-To-Earn” игра , в която хората могат да печелят токена $MGLS.

Фокусът е върху търговията с различни меме монети и обединяването на любителите на класа монети, като същевременно позволява на хората да трупат своите $MGLS и да подобряват уменията си за търговия по забавен начин. $MGLS може да се залагат, за да се получи още повече от токена, или да се използват за участие в икономиката на Meme Moguls.

Ще има казино за хазартни игри и класация, която да ви вдъхновява да побеждавате приятелите и враговете си.

И най-хубавото? Meme Moguls е в първия етап на предварителна продажба, на цена $0.0019. Ще има няколко етапа, на които цената ще се повишава, а след това токенът ще бъде пуснат за търговия. Това означава, че тези, които купуват сега, ще инвестират възможно най-рано и че Meme Moguls може да бъде следващият 1,000x проект и наистина забавно място.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ:





СПОДЕЛЯНИЯ