Altcoin Uzmanından Çarpıcı Liste: 4 Varlık Boğa Koşusuna Hazırlanıyor!

Kripto dünyasının popüler analistlerinden Kaleo, Ethereum (ETH) ve ekosistemindeki diğer üç altcoin fiyatlarının dalgalanmalar için hazır olduğunu belirtti.

Kaleo, Ethereum‘un 1.900 dolarlık çapraz direncini aşmaya çalıştığının altını çizdi. Analist tarafından paylaşılan bir grafiğe göre, ETH bir kırılmanın ardından 2.100 dolara kadar yükselecek bir alana sahip.

Ethereum boğa koşusuna mı çıkıyor?

Kripto stratejisti ayrıca Ethereum ölçeklendirme çözümü Arbitrum için de görüşlerini paylaştı. Kaleo, ARB token’ın önemli bir çapraz direnci çoktan desteğe çevirdiğini ve 1,30 dolara kadar yükselebileceği düşüncesinde.

Analiste göre daha yüksek zaman dilimlerindeki direncini de kıran altcoin, bu seviyeyi yeniden test ettikten sonra yükseliş için hazır olduğuna inanıyor.

Ağustos ortasındaki kırılma seviyesine (~1,15 dolar) ve ardından Temmuz’un en yüksek seviyesi olan 1,30 dolar doğru bir hareket görmek istiyorum.

Arbitrum boğa koşusuna mı çıkıyor?

Katman-2 protokolü Optimism (OP) ile analizine devam eden analist, altcoin fiyatının birkaç aylık diyagonal bir direnç gösterdikten sonra ARB’nin izinden gittiğine inanıyor.

Altında oldukça net bir bayrak oluşuyor – 2,00 dolar civarındaki Ağustos zirvelerine doğru bir geri itme için hazır görünüyor.

Optimism boğa koşusuna mı çıkıyor?

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere analistin radarındaki son Ethereum tabanlı altcoin ise NFT pazarı Blur’un yerel token’ı oldu. Kaleo, BLUR’un diyagonal direncinin üzerine çıktıktan sonra yükseliş trendinde olduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor.

BLUR 0,50 dolara doğru tırmanışa geçmeye hazır görünüyor.

Blur boğa koşusuna mı çıkıyor?