Tether се сдоби с нов главен изпълнителен директор

Емитентът на стабилната монета USDT, Tether назначи Паоло Ардоино за свой нов главен изпълнителен директор на компанията.

Бившият главен изпълнителен директор Жан-Луи ван дер Велде ще изпълнява консултантска роля, като ще продължи да подкрепя компанията и нейната стабилна монета Tether (USDT).

Крипто общността отправи своите поздравления към Ардоино, тъй като Tether насочва поглед към нови начинания и започва инвестиции в Биткойн.

Съобщението на Tether от 13 октомври потвърди повишаването на Паоло Ардоино на позицията главен изпълнителен директор. Той ще запази настоящите си отговорности като главен технологичен директор (CTO) за Bitfinex и като главен стратегически директор за Holepunch.

Считано от декември 2023 г., Паоло Ардоино официално ще поеме ролята на главен изпълнителен директор. Напускащият главен изпълнителен директор Жан-Луи ван дер Велде изрази доверието си в Ардоино, като заяви:

Паоло е изключително подходящ да поведе Tether в тази вълнуваща нова ера. Вярвам, че Tether е готова да продължи бързия си растеж, като продължава да се фокусира върху развиващите се пазари и трансформиращите технологии.

Паоло Ардоино лично сподели това развитие с крипто общността. Известни фигури от пазара на дигитални активи, включително основателят на Tron Джъстин Сън и Габор Гурбач от VanEck, се присъединиха към да го поздравят.

Advertisement

Този стратегически преход е внимателно планиран, за да съответства на дългосрочната визия на Tether, както е посочено в съобщението за пресата. Очаква се назначаването на Ардоино за главен изпълнителен директор да укрепи позициите на Tether в крипто индустрията, особено след като компанията проучи нови сектори и инициира инвестиции в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ:





СПОДЕЛЯНИЯ